Placeholder imagePlaceholder image

Placeholder image

 
Placeholder image

DIGIVITALER 4 LESSEN GRATIS

Data: vrijdag 5, 12, 19, 26 april 2024 Tijdstip: 10.00 - 11.30 uur Locatie: in de serre van buurthuis De Ezel Uw zorg en gezondheid kunt u steeds meer met uw computer, tablet of smartphone controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg. Digitale zorg is handig, omdat het u minder tijd kost en u uw gegevens altijd bij de hand heeft. Met het lesprogramma DigiVitaler maakt u kennis met digitale zorg en leert u er mee werken. Het lesprogramma bestaat uit lessen over Thuisarts.nl, Apotheek.nl, het patiënten portaal van de huisarts en het ziekenhuis en over het videoconsult. Door de samenwerking met de bibliotheek, kan buurthuis De Ezel deze cursus gratis aanbieden. Aanmelden via de bibliotheek: klantenservice@bknw.nl of (T) 072 5156644
 
Placeholder image

27 APRIL 2024 

Het is weer tijd voor een feest. Wij vieren bij het buurthuis “de Ezel” weer een gezellige koningsdag, met vrijmarkt, kramen en kinderspelletjes en een GIGA leuk springkussen. 

De aanvang van dit evenement is voor de vrijmarkt om 7:00 uur en de kinderspellen beginnen om 10:30 uur. In het buurthuis kunt u een lekker kopje koffie/ thee drinken. Wij hopen u allen te verwelkomen. 

Klik hier voor: vrijmarkt en programma 

Als u als docent, bestuurslid, vrijwilliger, derde partij of bezoeker iets belangrijks te vertellen hebt, laat het ons dan weten. Eventueel verwijzen wij onze volgers naar uw eigen website of facebookpagina.

Verstuur de actuele informatie met onderstaande knop onder vermelding van Ezelnieuws.

Actueel

Placeholder image

Van de voorzitter

Placeholder image


 Contactgegevens Buurthuis de Ezel

Fabritiuspark 20,
1701 VP
Heerhugowaard

tel. 072 - 5717625
e-mail: bestuur@buurthuisdeezel.nl

 Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van
09.30 - 17.00. 
Tijdens de basisschoolvakanties is het buurthuis gesloten.

 Koffieuurtje

Elke maandag- t/m vrijdagochtend bent u vanaf 9.30 uur welkom in het buurthuis. Gezellig even bijkletsen bij een lekker kopje koffie of thee. Ook uw kinderen kunt U gerust meenemen. Misschien een leuk idee om nieuwe mensen uit uw eigen wijk te leren kennen.

Voor het huidige programma verwijzen wij u naar het 2023-2024 programmaboekje.

Er is en aantal cursussen waar u altijd op kunt instappen. Denk daarbij aan Seniorenfit, Digivitaler, Weerbaarheid, Digisterker en Valpreventie. U kunt daarover altijd telefonisch contact met ons opnemen, of het maandelijkse boekje De Ezelsbrug of onze Facebook pagina raadplegen. Als we op workshops of eenmalige cursussen plek over hebben plaatsen we een oproep op facebook. Een mailtje naar cursuspakket@buurthuisdeezel.nl kan natuurlijk ook. 

plaatsEzelsbrug

           

Placeholder image


Stichting Buurthuis De Ezel ©