Aktueel
Nieuwjaarsborrel op 8 januari 2023!!
Om terug te kijken op het oude en vooruit te kijken op het nieuwe jaar. Woont u in de wijk, bent u vrijwilliger of draagt u het buurthuis gewoon een warm hart toe : iedereen is van 16 - 18 uur welkom in De Ezel !!  

Er starten weer nieuwe cursussen in 2023!
Naast de doorgaande cursussen (die u kunt vinden als u op de  Activiteiten tegel hierboven (of op de voorgaande link) klikt, start er in 2023 een aantal nieuwe cursussen en workshops waar u zich per mail, telefonisch of in het buurthuis voor kunt inschrijven klik hier om te zien welke cursussen en workshops dat zijn.

LET OP: op 14 januari starten de cursussen Dance4Kids al, in 3 leeftijds-groepen Vol is Vol!!!  


Gastvrouwen/-heren gezocht!
Tijdens onze activiteiten willen wij ook graag de bar bezet hebben. Hiervoor zoeken wij met name voor overdag gastvrouwen en/of heren die het leuk vinden om een of meerdere dagdelen achter de bar te staan.
Hiervoor kunt U contact opnemen met het buurthuis (072-5717625 of bar@buurthuisdeezel.nl).
Welkom bij Buurthuis de Ezel

Hier vindt u alle informatie over en rondom het buurthuis.: evenementen, contactgegevens, berichtjes van de commissies en ander nieuws..

Wanneer u informatie mist of iets wilt vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of u kunt zich richten tot het secretariaat.
Algemeen
Contactgegevens
Buurthuis de Ezel
Fabritiuspark 20
1701 VP Heerhugowaard
tel. 072 - 5717625
e-mail: info@buurthuisdeezel.nl


Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag van 09.30 - 17.00.
Tijdens de basisschoolvakanties is het buurthuis gesloten. Klik op de link om de vakanties te bekijken.

Koffieuurtje


Elke maandag- t/m vrijdagochtend bent U vanaf 9.30 uur welkom in het buurthuis. Gezellig even bijkletsen bij een lekker kopje koffie of thee. Ook uw kinderen kunt U gerust meenemen. Misschien een leuk idee om nieuwe mensen uit Uw eigen wijk te leren kennen.
Het buurthuis is ook op Facebook te vinden.
Klik hier om naar de pagina te gaan
Laatste site-update: 12-12-2022 16:45 uur.